Dr. Todd Ovokaitys Gematria Termékek Szolgáltatás Kapcsolat
 

Termékek

AIR Multi-Immune Caps AIR Multi-Immune Spray Brain Smarts Complete Aminos Complete Aminos Powder Dual Carnitine Emperor’s Brew EPA/DHA Flex JC GemAminos GemBalance GemBalance 5 GemZyme HeartGems Immune Support Botanicals II. Liver Spa LiteBody Gems L-Lysine L-Ornithine MagSpectrum MethusaLife MSM Caps Nitroxx Oxy-Immune Phyto 5000 ReCharge Striatal Support Formula Systema Total Calm UltraMins Ideális testsúly

UltraMins

180 db kapszula

Az UltraMins az első olyan multi ásványianyag termék, amely az ásványi anyagok teljes spektrumát kínálja, azonnal hasznosuló kelátok és complexek formájában.

Az ásványi anyagok optimális hasznosulása érdekében a termék hozzáadott D- és K-vitamint is tartalmaz.

Az ásványi anyag-hiányok leggyakoribb oka a nem megfelelő minőségű szervetlen ásványi anyagok bevitele. A szervetlen ásványi só formátumok oxidokat, karbonátokat, szulfátokat acetátokat, kloridokat, foszfátokat, citrátokat, laktátokat és glukonátokat tartalmaznak. Ezek a pozitív ionok a szervezetben a táplálékokból származó rostokhoz, fitátokhoz, tanninokhoz kötődnek, és oldhatatlan, nem felszívódó komplexeket alakítanak ki. Ezenfelül polifenolokkal is kémiai kötést alakítanak ki, megszüntetvén azok antioxidáns funkcióját vagy lecsökkentvén bizonyos gyógyszerek hatását. További ásványianyag-hiányt előidéző tényezők az alkohol, vízhajtó és kortizon terápia, valamint a szervetlen Ca-pótló szerek. Ezenfelül a testmozgás is fokozza a magnézium és a vas kiválasztását a szervezetből. A kálcium és a vas pedig gyakran kötődik különféle gyógyszerekhez, amely fokozza mind a gyógyszer, mind az ásványi anyag bélen át történő eltávozását.

Összetevők:

Kálcium, magnézium, vas, zink, mangán, réz, szelén, króm, vanádium, molibdén, bór, kobalt (aminokelát vegyületként)

Javasolt felhasználás:

Napi 2x 3 kapszula. A kapszulákat evés közben vagy üres gyomorra javasolt bevenni.

Azok, akik ismert vagy gyanított ásványianyag-hiánnyal rendelkeznek a csontokban, a szokásos adagnak max. a kétszeresét is szedhetik.

Mivel sokan szenvednek magnéziumhiányban is, így fontos kiegészítésként magnéziumot is szedjenek 4-6 héten át, 2-3 Magspectrum formájában.

Fontos!

Azok a betegek, akik vízhajtó gyógyszereket szednek, hosszú időn át folyamatosan megnövekedett magnézium- és más ásványianyag-igénnyel rendelkezhetnek, ezért ők konzultáljanak kezelőorvosukkal a termék adagolását illetően!