Dr. Todd Ovokaitys Gematria Termékek Szolgáltatás Kapcsolat
 

Termékek

AIR Multi-Immune Caps AIR Multi-Immune Spray Brain Smarts Complete Aminos Complete Aminos Powder Dual Carnitine Emperor’s Brew EPA/DHA Flex JC GemAminos GemBalance GemBalance 5 GemZyme HeartGems Immune Support Botanicals II. Liver Spa LiteBody Gems L-Lysine L-Ornithine MagSpectrum MethusaLife MSM Caps Nitroxx Oxy-Immune Phyto 5000 ReCharge Striatal Support Formula Systema Total Calm UltraMins Ideális testsúly

Total Calm

90 db kapszula

  • Lazít, nyugtat, hangulatjavító,
  • csökkenti a feszültséget, a stresszt,
  • jó alvást biztosít,
  • hangulatjavító,
  • javítja a memóriát.

A Total Calm egy új lézerenergetizált aminosavtermék, amely hangulatjavító, segíti az alvást, és nyugtató hatású, csökkenti a feszültséget, idegességet.

A termék egyik aktív hatóanyaga a GABA néven ismert idegi ingerületátvivő anyag, mely nyugtató hatással rendelkezik, kiegyensúlyozza az agyban zajló kémiai folyamatokat és prosztata-megnagyobbodás esetén is jótékony.

A másik hatóanyag az L-Taurine aminosav, amely szintén relaxáló hatású, csökkenti a vérnyomást, gátolja az öregedést és lazítja a feszült izmokat. A harmadik összetevő a szerotonin előanyaga, az 5HTP, amely hangulatjavító, segíti az agyban a kémiai folyamatokat, szabályozza az étvágyat és enyhíti a fejfájást.

Összetevők:

GABA, L-Taurine, 5HTP

Javasolt felhasználás:

Napi 3 kapszula, melyet legideálisabb lefekvés előtt bevenni.

Fontos!

Gépjárművet vezetőknek vagy erősáramú gépekkel dolgozóknak nem ajánlott!