Dr. Todd Ovokaitys Gematria Termékek Szolgáltatás Kapcsolat
 

Termékek

AIR Multi-Immune Caps AIR Multi-Immune Spray Brain Smarts Complete Aminos Complete Aminos Powder Dual Carnitine Emperor’s Brew EPA/DHA Flex JC GemAminos GemBalance GemBalance 5 GemZyme HeartGems Immune Support Botanicals II. Liver Spa LiteBody Gems L-Lysine L-Ornithine MagSpectrum MethusaLife MSM Caps Nitroxx Oxy-Immune Phyto 5000 ReCharge Striatal Support Formula Systema Total Calm UltraMins Ideális testsúly

Systema

90 db kapszula

A Systema fő összetevője a barna tengeri hínár kivonat. A neve fukoidán, amely a mai kutatások szerint erős serkentő hatással van az őssejtek termelésére és azok terjedésére a csontvelőből a vérkeringésbe.

Az öregedés elleni gyógymódok keresésekor mindig nagy figyelmet fordítottak az úgynevezett „halhatatlan bogyóra” is. A narancsvörös goji (vagy farkasbogyó) egy erős antioxidáns, amelyet a legendásan hosszú élettel kapcsolnak össze. A Systemát használva személyesen Ön is kipróbálhatja ennek az idők során nagyra becsült növénynek hatásait. A goji bogyók jótékony tulajdonságait klinikai tanulmányok is kimutatták.

A kék zöld alga és annak kivonata szintén öregedést gátló hatásokkal kapcsolatos. A Systema Aphanizomenon flos-aquae (AFA)-t és Spirulinát tartalmaz, hogy elhozza az élénk mélykék-zöld növény pigmentjeinek jótékony hatását. Különösen az AFA kivonat esetében mutatták ki klinikai tesztek, hogy kiemelkedően növeli az őssejtek termelését és terjedését a csontvelőben.

A rezveratrol egy barnás-vörös pigment, amely a vörösborban található. Állatkísérletek kimutatták, hogy ez az erős antioxidáns jelentősen növeli az élethosszt. Úgy érzik, ez az összetevő magyarázza az úgynevezett „Francia paradoxont”, miszerint a franciák körében a zsíros étrendjük ellenére különösen alacsony a szív- és érrendszeri betegek száma.

A béta glükán egy különösen erős immun-támogató, öregedést gátló összetevő.

A bacopa monnieri, a kislevelű bakopa az öregedés elleni hatását az agyban fejti ki. Ezt a nagyra becsült növényt több mint 7000 éve használják, és brahminak, azaz áldott gyógyfűnek is nevezik. Nyugtató, stresszcsökkentő hatása van.

A fekete áfonya különleges a bogyófajták között, agyfiatalító hatásai miatt.

A rutin erős anti-oxidáns, amely megtalálható az almában, a fügében, a hajdinában, a citrusfélékben valamint a zöld és fekete teákban. Vegyileg ez egy bioflavonoid, amely klinikai tanulmányok szerint támogatja a vénák egészséges szerkezetét és működését, valamint megerősíti a véredényeket. Csökkentheti a vérrögök kialakulását, ezért nem használható vérhígító gyógyszerekkel együtt, mint például a Coumadin. 

A szelenometionin nevű nyomelem a szelén egy organikus, erős biológiai hasznosulású formája, amely kapcsolatba hozható az immunfunkciók támogatásával, a szív- és érrendszer védelmével és a daganatok elleni hatásokkal.

A rodiola különösen hatásos a stressz hatásainak csökkentésére. Stresszhelyzetben a mellékvese kortizolt termel, amelynek, ha magas marad a szintje, az olyan káros hatásokat okozhat, mint 2. típusú cukorbetegségre való hajlam, immunműködés csökkenés, súlyfelesleg derékban, vagy az úgynevezett szívzsírosodás. A rodiola használata 24 órán belül vissza tudja állítani a stresszre adott kortizolválaszt normális szintre.

Az Ashwagandha (Withania somnifera), a rodiolához hasonlóan, egy adaptogén, amely csökkenteni tudja a stressz okozta magas kortizol-szintet, akárcsak a stressz okozta immunrendszer-károsodást. Nyugtató és hangulatjavító hatásáról ismert.

Összetevők:

B3 vitamin (nikotinamid formájában), B6 vitamin (piridoxin HCI formájában), B6 vitamin (piridoxál 1-5-foszfát formájában), B12 vitamin (metilkobalamin formájában), folát (folsav formájában), réz (biszglicinát kelát formában), magnézium (biszglicinát kelát formában), szelén (L-szelenometionin formájában), cink (biszglicinát kelát formában), I-TRAACSD, szabadalmazott összetételben fukoidán (japán lemezmoszat), Kék zöld alga őrlemény (Aphanizomenon Flos-aquae), béta glükán, Spirulina alga őrlemény (Arthrospira platensis), őrölt Goji bogyó kivonat (Lycium chinense), Zöld tea por (Camellia sinensis), őrölt Ashwagandha téli cseresznye gyökér kivonat (1Nithania somnifera), kislevelű bakopa (Bacopa monnieri) por, rezveratrol (Polygonum cuspidatum), Rodiola rózsapor kivonat, vad fekete áfonya kivonat (Vaccinium corymbosum), adenozin-trifoszfát disodium, uriklin, japánakác (Sophora japonica) és őrölt bókafű kivonat (Astagalus propinquus), kóser minősítésű zselatin kapszula (zselatin és víz). Tartalmazhat magnézium sztearátot (pálmafa gyümölcs olajból), szilikon dioxidot, mikrokristályos cellulózt, maltodextrint és/vagy trikalcium foszfátot.

Az -I-TRAACS® az Albion Human Nutrition bejegyzett védjegye.

Javasolt felhasználás:

Vegyen be 3 kapszulát, lehetőleg lefekvés előtt, vagy egészségügyi szakember rendelése szerint. A legjobb lefekvés előtt bevenni a kapszulát, amikor a testünk regenerálódik, de bevehet 1 kapszulát is, 30 perccel étkezés előtt.

Fontos!

A készítmény nem javasolt 12 éven aluli gyermekek számára, sem terhesség vagy szoptatási időszak alatt, kivéve, ha egészségügyi szakember úgy rendeli.

Gyermekek elől elzárva, hűvös helyen tartandó!

Életbevágóan fontos az őssejtek termeléséhez, hogy megfelelő mennyiségben legyenek jelen nukleinsavak a szervezetben az új sejtek kialakításához. Bár a szájon át történő fogyasztás nem optimális, a nukleinsavak jelenléte segít elérni a Systema formula optimális, jótékony hatásait. Több tanulmány mutatja, hogy a kiegészítőként szedett nukleinsavak jelentősen növelik a sejtregenerációt, különösen az olyan típusú sejtekben, mint a gyors őssejtek. Arra azonban vigyázni kell, hogy a nukleinsavak fogyasztása emeli a húgysav szintet, és fogékonnyá tehet a köszvényre. A formulában található mennyiség jóval kevesebb, mint ami súlyos húgysav-problémákat okozhat, ugyanakkor az, akinek magas a húgysav-szintje, vagy volt már köszvényes, feltétlenül kérje ki orvosa véleményét használat előtt!