Dr. Todd Ovokaitys Gematria Termékek Szolgáltatás Kapcsolat
 

Termékek

AIR Multi-Immune Caps AIR Multi-Immune Spray Brain Smarts Complete Aminos Complete Aminos Powder Dual Carnitine Emperor’s Brew EPA/DHA Flex JC GemAminos GemBalance GemBalance 5 GemZyme HeartGems Immune Support Botanicals II. Liver Spa LiteBody Gems L-Lysine L-Ornithine MagSpectrum MethusaLife MSM Caps Nitroxx Oxy-Immune Phyto 5000 ReCharge Striatal Support Formula Systema Total Calm UltraMins Ideális testsúly

Striatal Support Formula

30 ml

  • Erősíti az agyban azokat az idegpályákat, amelyeknél dopamin az ingerületátvivő anyag (jótékony hatású ily módon pl. Parkinson kórban és más dopaminhiányos állapotokban),
  • csökkenti az izommerevséget és az izomremegést,
  • erősíti az immunrendszert,
  • jótékony hatású depresszióban,
  • méregtelenítő és antioxidáns hatású,

A Striatal Formula aktív hatóanyaga az LGlutation nevű antioxidáns, valamit az ingerületátvivő anyagok termelődését serkentő Macuna pruriens és a Rhodiola crenulata nevű gyógynövények. A készítmény egyéb összetevői is ezeket a hatásokat fokozzák. A Macuna pruriens olyan gyógynövény, amely nagy mennyiségben tartalmazza a dopamine előanyagát, az L-dopát. Ennek hasznosulását támogatják a készítmény összetevői.

A Rhodioa crenulata egy olyan gyógynövény, melyet már több száz éve tanulmányoznak. Az aktív hatóanyagaira irányuló kutatások szerint a növény nemcsak a dopamin, hanem a szerotoninszintet is növeli ill. kiegyensúlyozza az agyban. A vizsgálatok szerint ez a hatás jelentősen csökkenti a fiziológiás stresszreakciót a testben, melyet a vér katekolamin és a kortizolszintjének csökkenésével mutattak ki. A gyógynövény ezenkívül még további jótékony hatásokkal bír, többek között növeli az izmok teljesítményét, segíti a mentális funkciókat, és erősíti az immunrendszert.

Összetevők:

Glutation, GABA, Acetil-L-Karnitin, N-Acetil Cisztein, Metionin, Glutamin, Cisztein, Rhodiola Crenulata, Macuna pruriens és természetes ízesítők.

Javasolt felhasználás:

Alaposan rázzuk fel!

Napi 3 x fújjunk belőle a nyelv alá és fél percig tartsuk ott. Betegeknek kezdetben napi 3 spray ajánlott amíg a tünetek enyhülnek.

Napi max.18 befújás ajánlott!

Ha már napok óta használod a terméket, állítsd be azt a dózist, amely a leghatékonyabban csökkenti a tüneteid.

Fontos!

Javasoljuk, hogy a készítmény optimális adagolását illetően konzultálj kezelőorvosoddal!