Dr. Todd Ovokaitys Gematria Termékek Szolgáltatás Kapcsolat
 

Termékek

AIR Multi-Immune Caps AIR Multi-Immune Spray Brain Smarts Complete Aminos Complete Aminos Powder Dual Carnitine Emperor’s Brew EPA/DHA Flex JC GemAminos GemBalance GemBalance 5 GemZyme HeartGems Immune Support Botanicals II. Liver Spa LiteBody Gems L-Lysine L-Ornithine MagSpectrum MethusaLife MSM Caps Nitroxx Oxy-Immune Phyto 5000 ReCharge Striatal Support Formula Systema Total Calm UltraMins Ideális testsúly

MagSpectrum

120 db kapszula

  • Sejtregenáló öregedésgátló,
  • stresszcsökkentő,
  • védi az idegrendszert és a szív- és érrendszert.

A MagSpektrum 5 különböző típusú magnéziumaminosav-kelátot tartalmaz, ezzel biztosítva a test minden részében a nélkülözhetetlen magnézium ellátást.

A magnézium számos anyagcsere folyamatban részt vesz a testben, relaxálja az izmokat, és természetes módon kiegyensúlyozza és nyugtatja a központi idegrendszert. Az optimális csontfejlődéshez és a sejtek energiatermeléséhez is szükség van magnéziumra.

A szív egészségi állapota is nagy százalékban a megfelelő magnézium-ellátottságtól függ. A hatékony magnézium pótlás kulcsa a magnézium magnézium-keláttá alakításának folyamata, amely semlegesíti a magnézium töltését, hogy ne kötődjön különféle tápanyagokhoz, gyógyszerekhez, és ne alakítson ki ily módon oldhatatlan komplex vegyületeket, melyek csökkentik a felszívódást.

Összetevők:

Magnézium-glicinát-kelát, magnézium-lisinat glicinat kelát, Creatin magnézium-kelát, magnézium-asparaginkelát, magnézium glycil glutamin.

Javasolt felhasználás:

2x2 kapszula naponta

Fontos!

Javasoljuk, hogy a szedést megelőzően a szívbetegek konzultáljanak kezelőorvosukkal a megfelelő magnézium bevitelt illetően!

A magnézium laza székletet, hasmenést okozhat, ezért javasolt napi 2 dózisban szedni a készítményt!