Dr. Todd Ovokaitys Gematria Termékek Szolgáltatás Kapcsolat
 

Termékek

AIR Multi-Immune Caps AIR Multi-Immune Spray Brain Smarts Complete Aminos Complete Aminos Powder Dual Carnitine Emperor’s Brew EPA/DHA Flex JC GemAminos GemBalance GemBalance 5 GemZyme HeartGems Immune Support Botanicals II. Liver Spa LiteBody Gems L-Lysine L-Ornithine MagSpectrum MethusaLife MSM Caps Nitroxx Oxy-Immune Phyto 5000 ReCharge Striatal Support Formula Systema Total Calm UltraMins Ideális testsúly

L-Lysine

90 db kapszula

  • Immunrendszert erősítő hatással bír, fokozza az ellenanyagok termelődését,
  • növeli a vitalitást,
  • védi a szív- és érrendszert.

Az L-Lysine egy olyan eszenciális aminosav, amely természetes módon nem termelődik az emberi szervezetben. Az L-Lysine felelős a megfelelő kálcium-felszívódásért, amely a kötőszövetek, csontok és porcok kialakításához szükséges.

A L-Lysine segíti az ellenanyagok (pl. vírusfertőzések ellen), hormonok és enzimek termelődését is, valamint erősíti a szív- és érrendszert. A L-Lysine úgyszintén helyreállítja a szervezet sav-bázis egyensúlyát és jótékonyan hat a tobozmirigyre, a tejmirigyekre és az epehólyag működésére. Aminosavak felvételéhez is szükség van L-Lysine-re.

A vizsgálatok azt is kimutatták, hogy a L-Lysine igen jótékony Herpes simplex esetében.

Összetevők:

L-Lysine

Javasolt felhasználás:

Napi 1-3 x 1 kapszula étkezéskor táplálékkiegészítőként alkalmazva.

Fontos!

A Nitroxx-ban lévő L-Arginin hatásának kompenzálására szedjél ugyanannyi gramm L-Lysine-t!

Vírusfertőzés esetén az első tünetek megjelenésétől kezdve minden órában vegyél be 1 kapszulát, amíg a tünetek teljesen el nem múlnak!