Dr. Todd Ovokaitys Gematria Termékek Szolgáltatás Kapcsolat
 

Termékek

AIR Multi-Immune Caps AIR Multi-Immune Spray Brain Smarts Complete Aminos Complete Aminos Powder Dual Carnitine Emperor’s Brew EPA/DHA Flex JC GemAminos GemBalance GemBalance 5 GemZyme HeartGems Immune Support Botanicals II. Liver Spa LiteBody Gems L-Lysine L-Ornithine MagSpectrum MethusaLife MSM Caps Nitroxx Oxy-Immune Phyto 5000 ReCharge Striatal Support Formula Systema Total Calm UltraMins Ideális testsúly

Immune Support Botanicals II

90 db kapszula

Egzotikus esőerdőkből származó növényi eredetű szerek különösen hatékony keverékét tartalmazza, amelyekről úgy találták, hogy erősítik az immunrendszer működését.

Mindezek közül talán a legjobb és hatását a legszélesebb körben kifejtő szer az úgynevezett chanca pietra, amelynek spanyol elnevezése kőtörőt jelent, hiszen hagyományosan máj- és vesevédő szerként használják, különösen a vesekő kialakulásának elkerülésére.

Az Uncaria tomentosa néven is ismert macskakarom egy hatékony immunstimuláns és antioxidáns. Serkenti a DNS javítását és csökkenti a mutációk kialakulására mutató tendenciát.

A Jergon sacha (más néven Dracontium peruvianum) az Amazonas-menti bennszülött népek körében való, egyedülállóan széles körű felhasználásáról híres. A kutatók arra következtetnek, hogy fehérjebontó enzim gátlókat tartalmaz, amely erősítheti az immunrendszert a vírusokkal szemben.

A Momordica charantia, avagy más néven keserű dinnye jól ismert arról, hogy támogatni tudja a normális glükóz-anyagcsere fenntartását. Úgy tűnik, hogy a szer mind az inzulin felszabadulását, mind működését elősegíti.

A kurkumin-vegyületek alkotják azt a világossárga pigmentet, amely a kurkumában, avagy sárga gyömbérgyökérben található. Ezek igen nagy erejű antioxidáns polifenolok. Erősítik az immunrendszert, különösen a vírusokkal szemben és a daganat-megelőző ellenőrző funkció területén.

Az Immune Support Botanicals további hatékony összetevőket tartalmaz, így az egész komplexum együtt dolgozik azért, hogy építse az immunrendszer belső funkcióit, ehhez kapcsolódó antioxidánsokkal és egyéb jótékony hatásokkal.

A termék szedhető önmagában, vagy az AIR spray-vel és az AIR Caps kapszulával együtt az immunfunkciók minden aspektusát erősítő, teljes körű program részeként.

Összetevők:

cink, szelén, szabadalmazott keverék (Phyllantus niruri, kurkumin, oliva levél), Olea europea, Momordica charantia, L-fenilalanin, Uncaria tomentosa, zöldtea-kivonat, Jergon sacha, Alfa liponsav, Rhodiola rosea, Aloe vera, L-lizin, kóser tanúsítvánnyal rendelkező kapszulák (zselatin és víz), magnézium sztearát és mikrokristályos cellulóz.

Javasolt felhasználás:

Napi adag; 3 kapszula. Intenzívebb igény esetén napi egy vagy két adaggal is növelhető a bevitel, vagy ahogyan a kezelőorvos rendeli.