Dr. Todd Ovokaitys Gematria Termékek Szolgáltatás Kapcsolat
 

Termékek

AIR Multi-Immune Caps AIR Multi-Immune Spray Brain Smarts Complete Aminos Complete Aminos Powder Dual Carnitine Emperor’s Brew EPA/DHA Flex JC GemAminos GemBalance GemBalance 5 GemZyme HeartGems Immune Support Botanicals II. Liver Spa LiteBody Gems L-Lysine L-Ornithine MagSpectrum MethusaLife MSM Caps Nitroxx Oxy-Immune Phyto 5000 ReCharge Striatal Support Formula Systema Total Calm UltraMins Ideális testsúly

Ideális testsúly

Mi a fogyás kulcsa?

Sokan kipróbáltunk már fogyókúrákat, amik nem működtek vagy nehéz volt őket betartani. A sikeres fogyókúra sokkal több tényezőt foglal magába, mint pusztán azt, hogy odafigyelünk a táplálkozásra.

A táplálékkiegészítők szedése igen hatékony lehet a fogyókúra-program és testformálás folyamatában. A szervezet összes sejtje, minden másodpercben több millió kémiai folyamatban vesz részt annak érdekében, hogy maximális mértékben tudjon működni. Ezeken a kémiai reakciókon keresztül végzik el a sejtek a specifikus biológiai tevékenységeiket.

Ha a kémiai folyamatokhoz szükséges bármilyen anyag hiányzik, a sejtek elveszítik vitalitásukat, lecsökken az ellenállóképességük a betegségekkel szemben, és gátlódhat a regenerálódásuk.

Nagyon sok tényező szükséges ahhoz, hogy a kémiai folyamatok tökéletesen végbemehessenek. A legnagyobb kihívás, amely a legkomolyabb fogyókúrás erőfeszítéseket is kudarcba fullaszthatja, a zsírégetéshez szükséges tápanyagok hiánya.

Bizonyos kulcsfontosságú faktoroknak egy minimális mennyiségben jelen kell lenni a szervezetben, máskülönben a szinte már böjtölés-szintű táplálékmegvonás, még testmozgással együtt sem fogja a mérleg mutatóját lejjebb vinni. Amint ezeket a kulcsfaktorokat pótoljuk, gyors súlycsökkenés indulhat be.

LiteBody Gems

A LiteBody Gems egy energetizáló és testsúlycsökkenést segítő tápanyagokat tartalmazó termék. Egy olyan tápanyagkeveréket tartalmaz, melynek minden összetevője fokozza a zsírégetést, mint például az L-Karnitin, a Q10 és a katabolikus aminosavak.

Mindezeken felül a LiteBody C, B1, B2 és B6 vitaminokat is tartalmaz, valamint egy sor ásványi anyagot kelátok formájában. A LiteBody Gems azokkal az aminosavakkal és tápanyagokkal támogatja a szervezetet, amelyek nélkülözhetetlenek a táplálék elégetéséhez és energiává alakításához.

Liver Spa

A Liver Spa olyan tápanyagokat tartalmaz, melyek egy egészséges étrend és életmód részeként támogatják a súlycsökkentést és gyengéden tisztítják a szervezetet. Kutatások szerint ezek az anyagok javítják a koleszterin anyagcserét és segítik a máj méregtelenítő munkáját. Mindezen felül a Liver Spa összetevői a szív és érrendszerre, valamint az agyműködésre is előnyös hatást fejtenek ki.

Dual Carnitine

Az L-Karnitin olyan aminosav, amely a zsírégetést segíti elő. Vizsgálatok szerint pozitív hatással van az agyműködésre is, valamint támogatja az immunrendszert és a szív és érrendszert. Az optimális L-Karnitinszint javítja a hangulatot, a memóriát és a megértést. Az L-Karnitinnak az a formája, amely a Gematria termékekben található, egy különösen stabil formula és a szervezet számára jobban hasznosítható.

Gembalance 5

Ennek a terméknek az összetevői segítenek fenntartani energiaszintünket és hozzájárulnak a nyugalom és jóllét állapotához, valamint érzelmi egyensúlyunkhoz.

A GemBalance 5™ formula 3 olyan aminosavat tartalmaz, amelyek bizonyítottan emelik az energiaszintet és javítják a hangulatot.

Az L-fenilalanin és az L-tirozin fokozzák a szellemi éberséget, növelik a szellemi energiát és hangulatjavító hatásúak.

Az L-Glutamin az agy és az izmok energiaszintjét emeli, amelynek hatására a test csökkenti az édesség utáni sóvárgást.

A termék vitaminokat és kelát formájú ásványi anyagokat is tartalmaz, melyek növelik a fenti 3 összetevő hatékonyságát.