Dr. Todd Ovokaitys Gematria Termékek Szolgáltatás Kapcsolat
 

Termékek

AIR Multi-Immune Caps AIR Multi-Immune Spray Brain Smarts Complete Aminos Complete Aminos Powder Dual Carnitine Emperor’s Brew EPA/DHA Flex JC GemAminos GemBalance GemBalance 5 GemZyme HeartGems Immune Support Botanicals II. Liver Spa LiteBody Gems L-Lysine L-Ornithine MagSpectrum MethusaLife MSM Caps Nitroxx Oxy-Immune Phyto 5000 ReCharge Striatal Support Formula Systema Total Calm UltraMins Ideális testsúly

GemBalance5

90 db kapszula

Új termékünk, a GemBalance 5 egyesíti magában az eredeti GemBalance formula minden tulajdonságát, valamint kiegészül az 5HTP (5-hidroxi-L-triptofán) jótékony hatásával is.

Az 5HTP az agyban egyenes úton szerotoninná alakul. A szerotoninerg idegpályák felelősek a jó közérzet, nyugalom, személyes biztonság, ellazultság, magabiztosság és koncentráció megteremtéséért.

Az 5HTP molekula a triptofán nevű aminosavból származik, amely a szervezet melatonin és szerotonin termeléséhez szükséges – annak a két életfontosságú anyagnak az előállításához, amely az alvás és a hangulat irányításáért felel.

Az 5HTP a kutatások szerint hangulatjavító, csökkenti az étvágyat és az édesség utáni vágyat, és pihentető, frissítő alvást biztosít. Emellett súlycsökkentő programoknak is hatékony összetevője.

Összetevők:

DL-fluilalanin, L-glutamin, L-tirozin, L-Metionin, Magnézium-kelát, cinkkelát, B1, B3, B6, C vitaminok, Aloe Vera 200:1. 5HTP.

Javasolt felhasználás:

  • 2 kapszula reggel, ha hangulatjavítóként szedjük.
  • Fájdalom-csillapításra napi 3 x 2 kapszula étkezés előtt.