Dr. Todd Ovokaitys Gematria Termékek Szolgáltatás Kapcsolat
 

Termékek

AIR Multi-Immune Caps AIR Multi-Immune Spray Brain Smarts Complete Aminos Complete Aminos Powder Dual Carnitine Emperor’s Brew EPA/DHA Flex JC GemAminos GemBalance GemBalance 5 GemZyme HeartGems Immune Support Botanicals II. Liver Spa LiteBody Gems L-Lysine L-Ornithine MagSpectrum MethusaLife MSM Caps Nitroxx Oxy-Immune Phyto 5000 ReCharge Striatal Support Formula Systema Total Calm UltraMins Ideális testsúly

GemBalance

90 db kapszula

  • Energetizáló,
  • hangulatjavító,
  • csökkenti a krónikus fájdalmakat,
  • mentálisan vitalizáló, serkentő.

A GemBalance olyan aminosavakat tartalmaz, melyek kimutathatóan hangulatjavító hatással bírnak. Ilyen a DL-fenilalanin, amely segít enyhíteni a krónikus fájdalmakat is. Ha viszonylag nagy dózisban szedjük, a Dopamin úgyszintén hangulatjavító. A GemBalance-ben található DL-Fenilalanin serkenti az endorfintermelést, amely szintén hasonló hatással bír. Az L-Glutanin energiával látja el az agyat és lecsökkenti az édesség és az evés iránti fokozott vágyat. A GemBalance vitaminokat és ásványi anyagokat – kelátokat is tartalmaz, melyekre az agynak szüksége van ahhoz, hogy hangulatjavító és energiatermelő hormonokat tudjon termelni.

Összetevők:

DL-fluilalanin, L-glutamin, L-tirozin, L-Metionin, Magnézium-kelát, cink-kelát, B1, B3, B6, C vitaminok, Aloe Vera 200:1.

Javasolt felhasználás:

  • 2 kapszula reggel, ha hangulatjavítóként szedjük.
  • Fájdalom-csillapításra napi 3 x 2 kapszula étkezés előtt.