Dr. Todd Ovokaitys Gematria Termékek Szolgáltatás Kapcsolat
 

Termékek

AIR Multi-Immune Caps AIR Multi-Immune Spray Brain Smarts Complete Aminos Complete Aminos Powder Dual Carnitine Emperor’s Brew EPA/DHA Flex JC GemAminos GemBalance GemBalance 5 GemZyme HeartGems Immune Support Botanicals II. Liver Spa LiteBody Gems L-Lysine L-Ornithine MagSpectrum MethusaLife MSM Caps Nitroxx Oxy-Immune Phyto 5000 ReCharge Striatal Support Formula Systema Total Calm UltraMins Ideális testsúly

Flex JC

60 db kapszula

Az egészséges csontokért, bőrért és ízületekért

  • fokozza a testben a kollagéntermelést és a porcszövet kialakulását,
  • elősegíti az ízületi gyulladás, teniszkönyök és sportsérülések gyógyulását,
  • javítja a bőr és kötőszövetek állapotát.

A Flex JC olyan hatékony összetevőket tartalmaz, amelyek a tudományos vizsgálatok szerint javítják az ízületek és csontok egészségi állapotát. A készítmény hatóanyagai között megtalálható többek között az MSM, kondroitin, glükózamin, és a növényi eredetű hialuronsav, melyek segítenek megőrizni az ízületek, ízületi szalagok, inak és porcok egészségét.

Az MSM egy természetesen előforduló, kéntartalmú vegyület, mely elengedhetetlen a bőr, haj, köröm és ízületek egészséges működéséhez. Emellett az MSM direkt úton gátolja a fájdalomérzet-vezető idegrostokban az ingerületvezetést, így az idegek szintjén csökkenti a fájdalmat.

A Flex JC a kiváló minőségű, klinikai vizsgálatokban hatásosnak bizonyult alacsony molekulasúlyú kondroitint tartalmazza.

A kondroitin és a glükozamin együttesen hatnak, így hatékonyabbak az ízületi fájdalom csökkentésében és az ízületek állapotának javításában, mint a két vegyület közül bármelyik önállóan szedve.

A hialuronsav az ízületi porc fő támasztó anyaga. Vizet szív és tart magában, ezáltal biztosítja az ízületek mobilitását. A bőrben is megtartja a vizet, biztosítja annak feszességét, hidratált állapotát, így segít csökkenteni a kisebb-nagyobb ráncokat. Általa megfiatalíthatjuk külsőnket, ezért a hialuronsavat szépségápolási kezelésként is használhatjuk. A Flex JC haj és köröm növekedését is serkenti. A formula összetevői mindezeken felül támogatják a szív- és érrendszert, a szem egészségi állapotát, valamint méregtelenítő hatással is rendelkeznek.

Összetevők:

MSM, Kondroitin, Glükozamin és Hialuronsav.

Javasolt felhasználás:

Napi 2 kapszula.