Dr. Todd Ovokaitys Gematria Termékek Szolgáltatás Kapcsolat
 

Termékek

AIR Multi-Immune Caps AIR Multi-Immune Spray Brain Smarts Complete Aminos Complete Aminos Powder Dual Carnitine Emperor’s Brew EPA/DHA Flex JC GemAminos GemBalance GemBalance 5 GemZyme HeartGems Immune Support Botanicals II. Liver Spa LiteBody Gems L-Lysine L-Ornithine MagSpectrum MethusaLife MSM Caps Nitroxx Oxy-Immune Phyto 5000 ReCharge Striatal Support Formula Systema Total Calm UltraMins Ideális testsúly

Brain Smarts

60 db kapszula

A Brain Smarts-ban található aminosavak javítják a közérzetet, elősegítik az intenzív összpontosító képességet és a tiszta gondolkodást, felgyorsítják az agyi feldolgozás folyamatát, csökkentik az étvágyat és a szerelemhez hasonló természetes feldobódott érzetet váltanak ki.

A termék összetevői olyan szupergyorsan hatnak, hogy az emberek többsége 2-3 percen belül érzi a jótékony hatását, ellentétben egy átlagos kapszulával, mely 25-30 perc elteltével kezdi kifejteni a hatását.

Mivel nagyon rövid idő kell a hatásának a kifejtéséhez, étvágycsökkentés céljából elég röviddel az étkezések előtt bevenni.

Összetevők:

B3, B6, B12 vitamin Magnesium (kelát), L-Tyrosine, L-Phenylalanine, Choline, Bi, tartrate, DL, Phenylalanine, Acetyl, L-Carnitine és ATP.

Javasolt felhasználás:

1-2 kapszula reggel, testsúlycsökkentés elősegítésekor!

Általánosan: 1-2 kapszula minden étkezés előtt.

Fontos!

A termék tartalmaz aminosavakat, amelyek elősegítik az agy és a test folyamatainak stimulálását, tehát stimulálóan hatnak. A termék szedése vacsora után nem javasolt, mert akadályozhatja az elalvást! Magas vérnyomástól, érrendszeri vagy neurológiai betegséggel élők csak orvosi felügyelet mellett szedhetik!

Monoamine oxidáz tartalmú gyógyszerrel, terhesség és szoptatás esetén nem szedhető!

Fenilanint tartalmaz, fenilketonuria anyagcserezavar esetén nem szedhető!

Ha bármilyen egészségi gondod van, kérjük a termékek használatával kapcsolatban konzultálj kezelőorvosoddal!