Dr. Todd Ovokaitys Gematria Termékek Szolgáltatás Kapcsolat
 

Termékek

AIR Multi-Immune Caps AIR Multi-Immune Spray Brain Smarts Complete Aminos Complete Aminos Powder Dual Carnitine Emperor’s Brew EPA/DHA Flex JC GemAminos GemBalance GemBalance 5 GemZyme HeartGems Immune Support Botanicals II. Liver Spa LiteBody Gems L-Lysine L-Ornithine MagSpectrum MethusaLife MSM Caps Nitroxx Oxy-Immune Phyto 5000 ReCharge Striatal Support Formula Systema Total Calm UltraMins Ideális testsúly

AIR Multi-Immune Spray

30ml

Az AIR Multi-Immune Spray jelentősen erősíti a velünk született, természetes immunrendszert. A szájba fecskendezhető spray hatékonyan juttatja célhoz azokat a tápanyagokat, amelyek a gyomor- és béltraktusban gyengébben szívódnának fel. Hatásának egyik legfőbb elősegítője a glutation, egy kritikus fontosságú sejten belüli antioxidáns. A glutationt tartják a valaha vizsgált egyik legerősebb öregedést és daganatok kialakulását gátló antioxidánsnak: megfelelő egészségi állapot esetén minden sejtben magas koncentrációban van jelen.

A glutation bevitele nagyban erősíti az immunrendszer belső védelmét, amelynek a vírusokkal és számos más kórokozóval szemben kell védelmet nyújtania. Erős védelmet nyújt továbbá a sugárzásokkal szemben, és igen aktív méregtelenítő hatással bír a nemesfémek és különböző egyéb toxinok esetében.

A nukleinsav-származékok hozzá tudnak járulni az immunrendszer normális struktúrájának és funkciójának gyors hatékonyabbá tételéhez. Extrém sugárzásnak kitett alanyok vizsgálata során akár tízszeresre nőtt túlélési arányt figyeltek meg, a nukleinsavak hatékony adagolása esetén.

A szelén természetben könnyen hozzáférhető, organikus formában is elérhető. Azoknak a régióknak a lakói, ahol a talajban magas a szelén szintje, magas fokú immunvédelemmel rendelkeznek, és a kórokozók hatása náluk gyengülni látszik. A magasabb szelénbevitel az abnormális sejtszaporulatok kialakulásával szembeni ellenállás megnövekedésével is kapcsolatba hozható.

Glutationt tartalmaz, amely az egyik legfontosabb antioxidáns és immunerősítő. A szájba fecskendezhető spray a tápanyagokat közvetlenül juttatja el a kívánt helyre, megkerülve a felszívódást a gyomor-béltraktusban. Tápanyagok sorát tartalmazza, többek között nukleinsavat és szelént, a velünk született immunrendszer támogatására.

A termék szedhető önmagában, illetve az Immune Support Botanicals nevű termékkel és AIR Caps nevű termékkel együtt egy teljes körű, az immunfunkciót minden elemében erősítő program részeként.

Összetevők:

B1 vitamin, B2 vitamin, B3 vitamin, B5 vitamin, B6 vitamin, folsav, B12 vitamin, biotin, szelén, szabadalmaztatott összetételben L-glutation, uridin, N-acetil-cisztein, ATP, Acetil-L-karnitin, L-glutamin, timidin, L-lizin, L-szerin, glicin, citidin, L-prolin, adenin HCl, L-azparaginsav és 2’-Dezoxicitidin, tisztított víz, glicerin, természetes és mesterséges ízfokozók, szójabab olaj, xantángumi, kálium szorbát, grapefruitmag-kivonat és rebaudiozidA.

Javasolt felhasználás:

Minden használat előtt jól felrázandó. 6 fújás naponta a szájba, vagy az egészségügyi szakember rendelése szerint.