Dr. Todd Ovokaitys Gematria Termékek Szolgáltatás Kapcsolat
 

Termékek

AIR Multi-Immune Caps AIR Multi-Immune Spray Brain Smarts Complete Aminos Complete Aminos Powder Dual Carnitine Emperor’s Brew EPA/DHA Flex JC GemAminos GemBalance GemBalance 5 GemZyme HeartGems Immune Support Botanicals II. Liver Spa LiteBody Gems L-Lysine L-Ornithine MagSpectrum MethusaLife MSM Caps Nitroxx Oxy-Immune Phyto 5000 ReCharge Striatal Support Formula Systema Total Calm UltraMins Ideális testsúly

AIR Multi-Immune Caps

60 db kapszula

Az AIR kapszula formulája nagy mennyiségben tartalmaz immunerősítő tápanyagokat, amelyek kiválóan felszívódnak a gyomor-béltraktusban. Kifejtett hatásának egyik fő kiváltója az N-acetil-L-cisztein (NAC), egy különösen erős szulfur-aminosav.

A NAC erős méregtelenítő és májerősítő. Tanulmányok igazolják, hogy védi az agy-, a szív-, a hasnyálmirigy- és egyéb szöveteket a sejtsorvadástól. A NAC különösen a vírusokkal szemben erősíti az immunrendszer szerkezetét és működését. Védi a DNS-t és a nukleáris enzimeket, megakadályozza a mutációk kialakulását, és hatékony antioxidáns. Idősebb egereknél a használata visszafordította az emlékezetromlást.

A teljesen természetes C-vitamin és a természetben elérhető organikus cink szintén erős támogatást adnak az immunfunkcióknak, a kollagéntermelésnek és a kisebb véredények működésének. A hozzáadott organikus szelén tovább serkenti a glutation-termelést és aktivitást. Kutatások valószínűsítik, hogy amint a glutation-szint emelkedik, a HIV és a hepatitisz-vírus szintje csökken.

A termék szedhető önmagában, illetve az Immune Support Botanicals nevű termékkel és AIR sprayvel együtt egy teljes körű, az immunfunkciót minden elemében erősítő program részeként.

Összetevők:

A-vitamin (béta karotin formájában), C-vitamin C (aszkorbinsav formájában), E-vitamin (d-alfa-tokoferol-acetát formájában), magnézium (magnézium biszglicinát kelát formájában), cink (cink biszglicinát kelát formájában), szelén (magas szelén tartalmú élesztőből), réz -réz biszglicinát kelát formájában, mangán (mangán biszglicinát kelát formájában), szabadalmaztatott összetételben N-acetil-cisztein, L-glutamin, L-karnitin-fumarát, acetil-L- karnitin és Aloe Vera zselépor, kóser tanúsítvánnyal rendelkező kapszulák (zselatin és víz), magnézium sztearát és mikrokristályos cellulóz.

Javasolt felhasználás:

2 kapszula naponta, reggel és este 1db étkezés közben.

A kapszulák napi kétszeri szedésével a NAC olyan szintjét lehet biztosítani a szervezetben, amely erősíti a vírusokkal szembeni immunvédekezést, egészségügyi kockázattal járó időszakokban.