Dr. Todd Ovokaitys Gematria Termékek Szolgáltatás Kapcsolat

Gematria – fényenergia a mindennapi aktív élethez.

Mindannyian teljes mértékben a fénytől függünk és ezen nem tudunk változtatni. Minél több fényt veszünk magunkhoz, annál boldogabbnak és egészségesebbnek érezzük magunkat.

Prof. Dr. Todd Ovokaitys orvos, a Gematria alapítója és elnöke egész munkásságát a következő vezérelvre alapozza:

“Minél több fényenergia jut direkt módon a sejtekbe,
annál több tiszta energiához jut a szervezet.”

Dr Todd – ahogy mindenki nevezi - kutatásai során kifejlesztett egy speciális lézertechnológiát, amely nagy mértékben megnöveli a sejtekben és szövetekben található energiamennyiséget. E folyamat során a fehérjék építőkövei, az ásványi anyagok és más tápanyagok fénnyel energetizálódnak, így optimális módon támogatják a testet és hozzáférhetővé teszik számára az energiát. Mindez fokozza a jó közérzetet és erősebbé, energikusabbá tesz bennünket. A hatóanyagok lézerrel történő aktiválása javítja azok felszívódását és hasznosulását is a szervezetben.

A Gematria-szabadalmaztatott lézertechnológiája életenergia a legtisztább formában.

Az emberi lényeknek fényre van szükségük ahhoz, hogy boldogok, egészségesek és aktívak legyenek. Végül is a fény a mi „életelixírünk“!

A Gematria ezzel a fénnyel támogat bennünket – a fénnyel, aminek energiája megtalálható a termékeinkben és amely azonnal kellemes és előnyös módon stimulálja a szervezetet.

Táplálékkiegészítőinkbe egy különleges és világszabadalommal védett eljárás segitségével (lézer-energetizált) visszük be a fény gyógyitó erejét, mely ily módon a test minden egyes sejtjének hasznára válik.

A jó egészségi állapot olyan csoda, amelyet érdemes megőrizni!

Szervezetünk akkor betegszik meg, amikor kibillenünk az egyensúlyunkból, hiszen a testet, a szellemet és lelket elválaszthatatlan kötelék fűzi a környezethez, amelyben él. Minden a világon egy egységet alkot.

Minden mindennel összeköttetésben van és reagál rá. Azonban az életnek ez a holisztikus jellegü szemlélete nagyrészt kihalt már a nyugati kultúrából, annak ellenére, hogy pontos, precíz leirást nyújt a valóság természetéről.

Az öngyógyitó folyamatok elősegitése

A test hatékonyan működő öngyógyitó folyamatai is stressz alá kerülnek a mindennapi életünkben. Ez meglehetősen gyorsan is megtörténhet, hiszen a legtöbbünk nap mint nap fizikai, érzelmi és kémiai stresszek sokhatása alatt áll. Ezért létfontosságú, hogy erősitsük, támogassuk ezt az öngyógyitó rendszert. Abból a célból, hogy segítsük ezt, Prof. Dr Todd Ovokaitys kifejlesztette a Gematria termékcsaládot. Ezek a termékek holisztikus természetűek és a teljes szervezetben hatnak, harmonizálva és energetizálva azt.

Miért szedjünk táplálékkiegészítőket?

Örömtelibb élet és jobb fizikai erőnlét az optimális tápanyagellátásnak köszönhetően.

Mintegy 50-60 évvel ezelőtt kiegyensúlyozott táplálkozással még minden szükséges tápanyaghoz hozzájuthattunk. Napjainkban azonban a tömeggyártás, az élelmiszerelőállitási folyamatok és a túlzott mértékben megművelt, kizsigerelt földek miatt a gyümölcsök, zöldségek és gabonák vitamin és ásványianyag mennyisége drasztikusan és folyamatosan csökken.

A gyümölcsök termesztésében főleg az íz a meghatározó szempont, nem pedig a tápanyagtartalom.

Mindezek eredményeképpen a legtöbbünk számára elérhető élelmiszerek tápanyagtartalma egyre kisebb. Erről a jelenségről számos újságban, folyóiratban, és szaklapban olvashatunk. Azonban sajnos, a legtöbb ezzel kapcsolatos cikk nem javasol megoldást arra, mit is tehetnénk, hogyan pótoljuk a tagadhatatlanul fennálló tápanyag-hiányainkat.

Szabaduljunk meg a délutánonkénti energiahiányos állapotoktól!

A WHO (Egészségügyi Világszervezet ) szerint minden nap el kellene fogyasztanunk 5 adagnyi napon érlelt, frissen szedett gyümölcsöt és zöldséget.

De valljuk be őszintén: meg tudjuk ezt tenni?

Ahogy a „táplálékkiegészítő” kifejezés is sugallja, ezek a termékek nem arra hivatottak, hogy a fenti táplálékokat pótolják. Azonban nagy mértékben segítenek, hogy szervezetünk hozzájusson azokhoz a tápanyagokhoz, amelyek esetleg hiányoznak az általunk elfogyasztott ételekből és az azokból készült élelmiszerekből.

Itt jönnek a „képbe” a Gematria termékek, melyek fokozottan támogatják a szervezetet a Dr Todd által kifejlesztett egyedülálló lézertechnológiának köszönhetően. A termékek jótékony hatásai az Ő kiterjedt és mélyreható kutatásain alapszanak.

Napjainkban a Földön nagyon sokan használják bizalommal ezeket az egyedülálló táplálék kiegészítőket.