Dr. Todd Ovokaitys Gematria Termékek Szolgáltatás Kapcsolat

Kedves Barátaim!

Nagy megtiszteltetés és öröm számomra, hogy lehetőségem van különleges és kiváló minőségű táplálékkiegészítőink széles választékával – kiterjedt kutatásom gyümölcseivel – hozzájárulni az egészségi állapotod javításához.

Azzal, hogy ezeket elérhetővé teszem, segíteni szeretnélek Téged ezekben a nehéz időkben. Az emberiség számos kihívással került szembe az új évezred hajnalán, azonban napról napra nő a lehetőségek száma is, hogy megfeleljünk ezeknek a kihívásoknak. Az én feladatom az, hogy megteremtsem ezek optimális felhasználását és belevigyem ezt kutatásaimba. Ezen erőfeszítések eredményei a Gemátria termékek.

A WHO-val és az ENSZ-szel együttműködve azon is dolgozunk, hogy javítsuk az egészségügyi helyzetet bolygónk szegényebb országaiban is. Számomra ez mindig is sürgető igény volt. Azáltal, hogy Gematria termékeket vásárolsz, ezen a téren is támogatsz bennünket!

Hálával és szeretettel kívánok Neked egy nagy adag fényt, ami táplál és fenntart mindannyiunkat!

Legyen áldott az életed!

Dr Todd Ovokaitys

A Gematria Ltd alapítója és elnöke

Prof. Dr. Todd Ovokaitys orvos, a Gematria alapítója és elnöke egész munkásságát a következő vezérelvre alapozza:

„Minél több fényenergia jut direkt módon a sejtekbe,
annál több tiszta energiához jut a szervezet.”

Dr. Todd – ahogy mindenki nevezi – kutatásai során kifejlesztett egy speciális lézertechnológiát, amely nagy mértékben megnöveli a sejtekben és szövetekben található energia mennyiséget. E folyamat során a fehérjék építőkövei, az ásványi anyagok és más tápanyagok fénnyel energetizálódnak, így optimális módon támogatják a testet és hozzáférhetővé teszik számára az energiát. Mindez fokozza a jó közérzetet és erősebbé, energikusabbá tesz bennünket. A hatóanyagok lézerrel történő aktiválása javítja azok felszívódását és hasznosulását is a szervezetben.

Dr. Todd Ovokaitys – egy elkötelezett kutatóorvos

A balti származású Dr. Todd Ovokaitys orvos, kutató-fejlesztő, a Qi Laser (szabadalmaztatott optikai lézertechnológia) kifejlesztője, valamint a Pineal Tones™ (tobozmirigy-aktiváló technika) újraálmodója és tanítója. A Kryon-csapat tagjaként Lee Carroll-lal is gyakran tart előadásokat és szemináriumokat világszerte az élő DNS-mező megértése és újraaktiválása témában (Immersion in the DNA field).

Széles körű érdeklődése az orvostudomány, a spiritualitás és a technológia számos területét felöleli, kutatásai és fejlesztései számtalan különféle egészségügyi problémával foglalkoznak. Legfőbb célja és víziója, hogy méreganyagmentes, ám hatékony alternatívákat kínáljon a jelenleg legégetőbb egészségügyi problémákra az AIDS-től kezdve a szívbetegségekig. Ennek érdekében projektjeiben a tudományos világ kiemelkedő szakértőivel dolgozik együtt. Csapata jelenleg az őssejtterápiás innovációk területén a vezető kutatók közé tartozik, Dr. Toddot pedig meghívták az őssejtterápián dolgozó legjobb Harvard-orvosok sorába.

Mindenki „Dr. Todd”-nak hívja. Orvosi tanulmányait a Northwestern Egyetemen kezdte, ahol az 1800 fős évfolyam legjobb tanulójaként végzett.

Dr. Todd a Johns Hopkins University Medical Schoolban szerzett orvosi diplomát, amelyet az Egyesült Államok legmagasabb színvonalú orvosi egyetemének tartanak, még a Harvardnál is jobbnak! Diplomája mellett ekkor megkapta az amerikai hallgatóknak kiemelkedő tudományos munkájukért odaítélhető rangos Phi Beta Kappa elismerést is.

Ezt követően speciális belgyógyászati szakképesítést szerzett a Georgetown University Hospitalban, később pedig ugyanitt képezte tovább magát a tüdőgyógyászat és a sürgősségi ellátás terén. A célja már akkor is az volt és a mai napig az, hogy mellékhatásmentes, hatékony terápiákat dolgozzon ki olyan betegségekre, mint pl. a rák, vagy a HIV fertőzés, valamint hogy összeolvassza a hagyományos és az alternativ medicinát a modern technológiákkal. Jelenleg egyetemi adjunktusként dolgozik a Louisiana State University Health Sciences Institute-ban.

Dr. Todd munkái közül az egyik legjelentősebb a Qi Laser technológia, amely a biológiai anyag és a fény egymásra gyakorolt hatását vizsgálta. Ez az eljárás forradalminak tekinthető, mivel a speciális és célzott lézersugarak oly módon képesek megváltoztatni az egyes molekulák alakját, struktúráját és funkcióját, ami korábban lehetetlennek bizonyult. A Qi Laserrel besugárzott molekulák biológiai aktivitása és kémiai reakciókészsége bizonyítottan növekszik, így a technológia alkalmazása rendkívül széles körű lehet az egészség és a tudomány különféle területein és ennek a kutatásnak az eredményei a Gematria termékek.

A lézerrel kezelt táplálékkiegészítők közül többet is alávetettek hivatalos klinikai vizsgálatoknak, amelyek minden esetben a szer jótékony hatását mutatták ki az egészségi állapot általános javulásától kezdve az egyes szervek funkciójának vagy struktúrájának javulásáig. A vizsgálatok eredményeiről az orvosi szaklapok is beszámoltak.

A Dr. Todd által megalkotott eljárások fontosak lehetnek a fiatalító technológiák kifejlesztésében is, így a telomer-biológiával, a DNS-metilációval és az őssejt-alkalmazásokkal összefüggésben is folynak kutatások több amerikai egyetemen és klinikán, amelyek közül az őssejt-kutatások tűnnek a legígéretesebbnek. Az előzetes in vitro tanulmányok szerint a lézersugár képes a szervezetbe bejuttatott őssejteket mozgásra bírni és a kívánt szövethez irányítani. A folyamatot különféle szívbetegségek, SM, Parkinson-kór és ízületi betegségek esetén is vizsgálták, 24 órán belüli javulást mérve, ami igen jelentős más őssejt-terápiák 3-6 hetes regenerálódási idejéhez viszonyítva.

Dr. Todd nagy örömmel osztja meg tudását másokkal. Rendszeresen tartott szemináriumain információt ad legújabb, az egészségügy terén végzett kutatásai eredményeiről is, melyek főként a sejtek fiatalságának megőrzésére és az öregedési folyamatra fókuszálnak. Emellett beavat az emberi DNS-t aktiváló hangokkal kapcsolatos munkájába is, amely a tudatosság magasabb szintjeit nyitja meg előttünk. Dr. Todd egy szenvedélyes tudós! Minden lehetőséget megragad, hogy továbbadja ismereteit és szakértelmét nekünk, testi-szellemi egészségünk javítása érdekében.

Dr. Todd Ovokaitys magyarul is megjelent könyve az Uniomistyca Kiadó gondozásában már kapható!